U zocht naar bot in de categorie vis en zeevruchten. Op zoek naar een ander recept? Gebruik bovenstaand zoekveld!
Bot met Mierikswortel
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Bot met Mierikswortel ingrediënten: 750 gram filet bot, maar tong, roodbaars of schol schijnt ook te...
Jerryke's Cuisine
Lamsbout uit de oven
...8 personen: 1 lamsbout van circa 2 kg met bot 2 teentjes knoflook 1 lepel verse tijmblaadjes of 2...tafel dwars op de draad in plakken van het bot mail dit recept naar een vriend of vriendin...
Jerryke's Cuisine
Hazenpeper op de wijze van grootvader
...van de leeftijd van de haas. Het vlees moet gemakkelijk van het bot loslaten. Neem de haas uit de pan, haal het vlees van het...bot en snijd dit klein. Leg het vlees terug en stoof dit nog...
Jerryke's Cuisine
Mosselsoep
...Eventueel gebruiken we visbouillonblokjes. Voor de soep: 1 preiwit 1/4 knolselder 150 gr wortelen 2 uien tijm laurier 1/2 bot peterselie kervel 1 kg mosselen 1 glas droge witte wijn 1.5 dl room 2 eidooiers saffraanpoeder bereiding: Voor de...
Jerryke's Cuisine
Ossobucco 2
...onderstaan evt. water toevoegen en laat ze in ongeveer 2 uur op zacht vuur gaar stoven. De schenkels zijn gaar als het vlees van het bot loslaat. mail dit recept naar een vriend of vriendin...
Jerryke's Cuisine
Lentesoep met meesterlijke ham
...2 liter water 2 eetlepels groentenbouillon 2 schijven dikke meesterlijke ham 1 eetlepel tomatenpuree 4 eetlepels parmezaanse schilfers 1/2 bot basilicum 2,5 dl room bereiding: Snijd de ham in blokjes. Zet de groentjes onder water en laat rustig koken,...
Jerryke's Cuisine
Kastanje-ijs
...links gastenboek info Kastanje-ijs ingrediënten: voor 4 personen : Bruine suiker 4 dl witte wijn 250 gr. kastanjepuree 1/2 bot munt wat gesmolten chocolade water bereiding: Maak met water en bruine suiker siroop 2,5dl Kook de siroop op met...
Jerryke's Cuisine
Geroosterde eend met bittere sinaasappelsaus
...is klaar Trancheer de eend, door de poten en vleugels eraf te snijden. Snijd vervolgens het borstvlees van het bot en verdeel dit in schuine stukken. Schik de stukken eend op een verwarmde schaal en giet er de saus...
Jerryke's Cuisine
Konijn met wildsaus
...de oven. De bouten zijn na ongeveer 1 1/2 à 2 uur gaar. Vlees moet net niet van het bot vallen. Stoofpeertjes: 4 stoofperen 1/2 liter rode wijn 5 eetl. suiker 1 kaneelstokje of 1theel. kaneelpoeder 3 kruidnagels 10...
Jerryke's Cuisine
Gevulde Kalkoen
...10 kg: ca 4 1/2 uur. De kalkoen is gaar als het vlees bij de poten gemakkelijk van het bot loslaat. Bij de jus zoveel water schenken en roerend aan de kook laten komen, dat bijna al het bezinksel...
Jerryke's Cuisine